Menšiny

01.03.2015 20:11
  • při přihlášení se k české národnosti zánik výhod pro menšiny, jazykové zkoušky (viz. švédský model)

  • redukce neziskových organizací, důsledné kontroly činností neziskových organizací

  • omezení financování neziskových organizací státem

  • konec pozitivní diskriminace – důsledné prošetřování rasově motivovaných činů, rovný metr v soudnictví, v sociálním systému, v zaměstnanosti, v bytové politice

  • kotrola ze strany státu o účelu pobytu cizinců na našem území

  • sociální bydlení či státem kontrolované ubytovny pro cizince

  • priorita - český občan, cizinci - omezení pracovních povolení, omezení pobytu na území ČR, omezení financování zdravotní a sociální péče (důsledná kontrola státních orgánů)

 

    Menšiny jsou velkým problémem v České republice. O Češích se často mluví jako o rasistech či xenofobech -. a to jen z těch důvodů, že chtějí mít stejná práva ve své zemi jako příslušníci menšin, že nechtějí být diskriminováni, že jsou proti pozitivní diskriminaci, že nechtějí živit parazity apod. Chceme odstranit tyto rozdíly, očistit české jméno, český národ. Tudíž, jestliže se příslušník menšiny přihlásí při sčítání lidu k české národnosti (jako tak činí např. cikáni), okamžitě mu zanikají veškeré výhody, které přináší být příslušníkem menšiny (např. různé podpory od neziskových organizací, aj.). Pro všechny menšiny a cizince pak bude platit, že pokud se budou chtít přihlásit k české národnosti či získat české občanství, budou muset mj. složit jazykové zkoušky, jako je tomu například ve Švédsku.

    Chceme zredukovat počet neziskových organizací pro podporu menšin. Organizací pro jejich podporu, integraci, aj. je velké množství, ale efekt je téměr nulový. Proto chceme zavést důsledné kontroly jejich činnosti. Současně chceme omezit jejich financování – neziskové organizace mohou být financovány mj. sponzory apod.

    Chceme skončit s pozitivní diskriminací – není možné, aby za tentýž zločin při stejných okolnostech dostal Čech vyšší trest než cikán nebo příslušník jiné menšiny. Není možné, aby byl Čech trestán za rasově motivovaný čin při napadnutí cikána nebo příslušníka jiné menšiny, zatímco u cikánů či příslušníků jiné menšiny se neověřuje, zda šlo o rasově motivovaný čin (a není přihlíženo k důkazům jako jsou např. videa, kde je Čechovi rasisticky nadáváno, přičemž je bit, viz. případ napadení manželského páru v Duchcově, rok 2013). Není možné upřednostňovat cikány či příslušníky jiných menšin při získávání sociálních bytů. Není možné nastavovat nerovné podmínky pro vzdělávání dětí Čechů × cikánů či příslušníků jiných menšin. Není možné upřednostňovat cikány či příslušníky jiných menšin nad Čechy při získávání zaměstnání.

    Jsme proti Strategii pro integraci menšin do roku 2020!

    Naší prioritou je český občan, žijící ve své rodné zemi jako příslušník vlastního národa. Na prvním místě každé vlády má být jeho národ, nikoliv vytváření příznivých podmínek pro cizince a menšiny na úkor domovského etnika.

    Chceme prosadit důkladné kontroly ze strany státu o účelu pobytu cizinců na našem území. Chceme zajistit těmto cizincům sociální bydlení tak, aby byli pod kontrolou státu. Nemůžeme si dovolit podobné útoky, jako byly například ve Francii (rok 2015). Jsme pro omezení pracovních povolení pro cizince, pro omezení jejich pobytu na území ČR, jsme pro omezení financování zdravotní a sociální péče, chceme prosadit důslednou kontrolu státních orgánů ohledně všech zmíněných bodů. Jsme proti vnucování cizího náboženství a cizí kultury našim občanům na našem území, jsme proti výstavbě mešit, jsme proti rasistickým a xenofobním přednáškám v mešitách a jiných náboženských zařízeních, jsme proti omezování Čechů na úkor náboženských či jiných menšin (např. zákaz vepřového jídla na školách, aj.), jsme proti zvýhodňování menšin a trestání Čechů za jejich nesouhlas se zvýhodňováním (např. pokrývky hlavy ve školách, aj.).

    Jsme pro český národ, jeho rozvoj, tradice, kulturu, aj.