Čech – naše priorita

19.04.2015 13:17

 

    Myšlenkou České národní strany je spokojený a šťastný Čech. Pro prosperující stát je důležitý prosperující národ. My jsme si toho vědomi, proto veškeré naše programové priority, programové cíle a veškeré naše myšlenky upínáme právě k obrazu Čecha, který je ve svém státě spokojený, cítí se bezpečně, žije spořádaným rodinným životem, neobává se chudoby v případě pořízení potomků, pracuje v zaměstnání, které ho naplňuje a přináší mu pouze zdravé množství vrásek, či podniká a nemá problémy s úřady, byrokracií, neobává se, co se s ním stane v případě krachu, jeho děti mají kvalitní odpovídající vzdělání a kulturní, sportovní či jiné vyžití, důchodu se dožije a za léta odvedených peněz ho také uspokojivě prožije. Každý Čech má právo prožít život duševně bohatý, spokojený a šťastný. Toho chceme dosáhnout a za tím jdeme. Stavíme víru v národ a víru v každého jednotlivého Čecha nade vše.

 

    Na život, problémy, starosti i politiku se dá nahlížet dvěma způsoby. První způsob je negativní, ke kterému se bohužel upíná stále více lidí. Takto zaměřený člověk vidí pouze to negativní, nevnímá pozitivní stránky věci a neumí se podívat na záležitosti z více úhlů. Točí se v bludném kruhu naříkání, stěžování, a zároveň kvůli tomu, jak negativismus obírá člověka o energii, není schopen podniknout žádné kroky k lepší budoucnosti. Navíc není schopen řešit příčiny, pouze vidí důsledky.

    Druhý způsob nazírání na tyto záležitosti je pozitivní. A tento pohled máme my. Registrujeme problémy, které český národ trápí. Řešíme je a nabízíme řešení příčin i důsledků. Ovšem v popředí našeho zájmu stojí nikoliv negativum, nýbrž pozitivum – naše představa fungování státu a hlavně představa hrdého a silného Čecha.

 

    Jak chceme zajistit, aby se naše vize naplnily? Cílevědomě jdeme za tím, abychom se stali silnou politickou stranou, která může změnit a změní systém v České republice. Máme propracovaný program, za kterým stojíme - pevní a rozhodní. Máme silnou ideu, silnou motivaci a silné přesvědčení. Jsme jiní. Neříkáme věci, abychom se zalíbili. Nekonáme rozhodnutí, abychom proti sobě nikoho nepoštvali. Jsme přímí a upřímní. Komunikujeme s příznivci i odpůrci, každý den pracujeme na tom, abychom náš projekt dotáhli k dokonalosti. Jsme ochotni obětovat své osobní životy pro blaho národa.

 

    Jako Češi jsme součástí velké rozvětvené slovanské rodiny. Vždy budeme stát po boku našich slovanských bratrů a nikdy proti nim nevystoupíme. Současně nejsme ani západní, ani východní Evropou. Jsme střední Evropa, jsme srdcem Evropy! A jako takové musíme bít pro správné věci, pro dobro a hojnost!

 

    Nechceme dopustit, aby český národ vymřel či byl přemnožen cizími národy či etniky. Jsme si vědomi, jaká je současná situace v České republice pro mladé rodiny. Chceme změnu! Podporujeme tradiční rodinu, jsme pro vyšší porodnost, jsme proti mísení ras a etnik s našimi hrdými Čechy. Jako Češi jsme prošli spousty staletími útlaku, ale nikdy jsme nebyli zlomeni! Nedopustíme, abychom jako národ zanikli!

 

    Chceme prosadit výsostná práva Čechů na jejich vlastním území. Chceme, aby Čech rozhodoval o své zemi, o své budoucnosti, o svém životě. Chceme, aby Čech byl prioritou systému. Nestojíme o utlačování ani o diktát jiných zemí. Jsme silný národ žijící ve vlastním státě a jako takový národ musíme mít větší práva než cizinci, přistěhovalci a jiné menšiny žijící na našem území. Pryč s pseudohumanistickou dobou!

 

Autor: Martina Patrochová